Turkiet 4

Blogg segar typ as mycket så hinner inte skriva så mycket tror jag.
Kvällen blev slapp igår, somnade före tolv.
Imorse vaknade jag först 04.45 och kunde inte somna om, läste till 07.15 och somnade efter det.

efter frukosten slappade jag + sov till klockan 3 och de var dags att vara hårmodell. påminn mig att inte ställa upp som det igen. eller, alltså i början när jag fick se resultatet grät jag bara (så fort jag kom upp till rummet såklart, till dem sa jag att jag älskade de, hmmmm) men nu känns de lite bättre. Är rejält uppklipp där bak, fick som tur behålla hel helts längden. De uppklippta längst upp är som kortast 3 cm och de står rakt upp som en tupp om jag inte plattar eller sätter dit klämmor. grr, Fick en stor bred raklugg, ser helt ok ut och färgen är faktiskt väldigt fin, lite soft koppar färg med ljusa slingor vid luggen. fanny är dock helt förtvinvlad över sitt hår, hon ska boka tid och göra om det så fort vi kommer till sverige igen..

Ne ikväll är jag sugen på Club Sammy men verkar dock som att ingen är på, fanny har låst in sig på rummet, Göteborgskillen har dragit tillbaka till sverige och de norska syskonen har jag inte sett till. Blir väl till att softa vid Lime baren då med andra ord.

har inte solat idag heller men imorgon är nog min kropp fit for fight igen! ;) har ju inte blivit något brun känns det som. :s

Lämna gärna ett litet meddelande.

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (som bara visas för mig)

Tipsa om din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0